Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Enterweb για την άψογη συνεργασία μας και τον επαγγελματισμό που έδειξε στην ανακατασκευή του ιστότοπού μας. Κατάφερε να μας βοηθήσει να αποδόσουμε σωστά την μεγάλη γκάμα των προϊόντων μας και κυρίως να διευκολύνει το αγοραστικό κοινό να κατανοήσει γιατί πρέπει να επιλέξει τις μπαταρίες FULLRIVER ως την μόνη σωστή επιλογή για τις εκάστοτε ανάγκες σε ενέργεια. Πραγματικά! Επιλέγοντας από την αρχή το σωστό προϊόν, εξοικονομείς χρήματα σε βάθος χρόνου. Τελικά η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι αυτή που την καθιστά φθηνότερη! Για τους λόγους αυτούς συνεχίζουμε την συνεργασία με την Enterweb και της αναθέτουμε με ιδιαίτερη χαρά την κατασκευή της ιστοσελίδας www.fullriver.gr που πολύ σύντομα θα είναι κοντά σας. Είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι ότι η Enterweb θα είναι πάντα δίπλα μας με την άρτια τεχνική υποστήριξη, την μοναδική της τεχνογνωσία και την άμεση εξυπηρέτηση, για να ανανεώνουμε την σελίδα μας, να σας προσφέρουμε σωστές επιλογές και να σας ενημερώνουμε με όλα τα νέα στο χώρο της ενέργειας.

Κάτια Κηρύκου
Υπεύθυνη Πωλήσεων

Η επιλογή του τρόπου αγορών μέσω internet είναι πια γεγονός.
Το αγοραστικό κοινό έχει την δυνατότητα να ελέγξει την αγορά και να επιλέξει το προϊόν που τον ενδιαφέρει αναζητώντας την ποιότητα στην καλύτερη τιμή. Η Enterweb κατάφερε με γνώμωνα τις ανάγκες τις αγοράς να υποστηρίξει με τον άψογο επαγγελματισμό της την κατασκευή του www.lampini.gr
Μέσα σε ένα χρόνο το www.lampini.gr έχει γίνει γνωστό σε ένα μεγάλο αριθμό καταναλωτών οι οποίοι βρήκαν στο e-shop μας όλες εκείνες τις πληροφορίες για να κατανοήσουν τον χώρο του φωτισμού και της εξοικονόμησης ενέργειας.
Η ανάθεση της κατασκευής του e-shop μας στην εταιρία Enterweb ήταν η καλύτερη δυνατή επιλογή. Ευχαριστούμε θερμά και συνεχίζουμε την συνεργασία, γνωρίζοντας ότι θα έχουμε πάντα την άρτια τεχνική υποστήριξη της Enterweb, την άψογη εξυπηρέτηση, την τεχνογνωσία στον χώρο του internet και την δυνατότητα να ανανεώνουμε τον ιστότοπό μας με φρέσκιες και πρωτότυπες ιδέες.

Υπέυθυνος Πωλήσεων και Μάρκετινγκ
Ασκιανάκης Μιχάλης

Η Enterweb είναι μια εταιρεία με πολύ φαντασία αλλά και γνώση στο κόσμο του internet ο οποίος πλέον δεν είναι απλά για χάσιμο χρόνου.Το internet πλέον ανοίγει άλλους ορίζοντες στο χώρο της κάθε εταιρείας είναι πλέον η εικόνα της στον έξω κόσμο οπότε πρέπει να είναι και σωστή.Η ΧΑΣΠ ΕΛΛΑΣ Α.Ε προτείνει ανεπιφύλακτα στο καθένα την ENTERWEB γιατί είμαστε σίγουροι ότι θα εντυπωσιαστεί από τα αποτελέσματα της δουλειάς των ανθρώπων με τους οποίους θα συνεργαστεί.
Σπύρος Χατζάκης
Sales Manager
Hasp Hellas

Το 2009 ήταν πλέον αποδεκτό από όλους μας, πως η παρουσία της Κλινικής μας στο διαδίκτυο ήταν αναγκαία. Το να ερχόμαστε καθημερινά σε επαφή με ασθενείς, μαθητές, συνάδελφους ιατρούς αλλά και να προβάλλουμε το Πανεπιστημιακό μας έργο , θα μας έδινε μεγάλη ώθηση. Η επιλογή της Enterweb για να κατασκευάσει τον διαδικτυακό μας τόπο ήταν πέρα για πέρα επιτυχημένη. Επαγγελματισμός, τεχνογνωσία , συνέπεια και αμεσότητα είναι μερικά από αυτά που έχουμε αποκομίσει στα 2 και πλέον έτη συνεργασίας μας.

Δημοσθένης Μπούρος. MD, PhD, FCCP
Καθηγητής Πνευμονολογίας ΔΠΘ
Διευθυντής Πνευμονολογικής Κλινικής Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης

H συνεργασία μας τόσο για την δημιουργία του website μας www.easmessaras.gr όσο και η υποστήριξη σε θέματα διαφήμισης ήταν κάτι παραπάνω από άψογη. Tαχύτατη εξυπηρέτηση σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και το αποτέλεσμα πολύ καλύτερο από το προσδοκώμενο.

Υπέυθυνος Προώθησης και Μάρκετινγκ
Κώστας Παναγιωτάκης

Ο πιο σύγχρονος και αποτελεσματικός τρόπος προβολής είναι το διαδίκτυο. Η enterweb.gr ήρθε και μας πρόσφερε αυτό τον τρόπο προβολής του συλλόγου μας.
Αφού έλεγξε προσεκτικά τις ανάγκες μας, δημιούργησε μια δυναμική ιστοσελίδα η οποία ξεπέρασε κατά πολύ τις αρχικές μας σκέψεις, απαιτήσεις και προσδοκίες. Φυσικά η συνεργασία μας με την enterweb.gr δε σταμάτησε εκεί, καθώς καθημερινά στηρίζει και διευκολύνει τη διαχείριση της ιστοσελίδας μας και μας συμβουλεύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Χάρη στην enterweb.gr η ιστοσελίδα του συλλόγου μας βρίσκεται στη κορυφή των αποτελεσμάτων και προσελκύει το ενδιαφέρον των μελών μας και των αναγνωστών χάρη στην ευκρίνεια και τη λειτουργικότητα της.
Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην enterweb.gr για το υπέροχο αποτέλεσμα και την άψογη συνεργασία!

Ο Διαχειριστής του: www.esyprota.gr
Γιάννης Αργυράκης

 

Η μέχρι τώρα συνεργασία μου με την υπηρεσία enerweb ήταν άψογη. Η ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες της επιχείρησής μου, είναι ευχρηστη και έχει γενικά καλή εμφάνιση.

Η ανταπόκριση στην κάθε  αλλαγή στοιχείων είναι άμεση ενώ η σειρά στις μηχανές αναζήτησης αρκετά καλή