Η Enterweb σας προσφέρει πληθώρα υπηρεσιών διαδικτύου :

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Ο πιο σύγχρονος και αποτελεσματικός τροπος διαφήμισης είναι το διαδύκτιο. Η Enterweb σας προσφέρει επαγγελματικές λύσεις σε οτι αφορά εταιρικές ιστοσελίδες και δυναμικά websites τα οποία βασίζονται στο λειτουργικό τροπο προβολής συνοπτικών ή αναλυτικών πληροφοριών. Έτσι καλύπτουμε τις ανάγκες της επιχείρησης ενώ συγρόνως βοηθάμε τον υποψήφιο πελάτη να εξυπηρετηθεί σ’ένα ευχάριστο και σωστά δομημένο χώρο. Εντοπίζοντας τις ιδιαιτερότητες καθε εταιρίας σχεδιάζουμε ευκρινή γραφικά και κατάλληλα λογότυπα για τη δημιουργία ενός έγκυρου επαγγελματικού χωρου που προβάλλει τα προιόντα και τις υπηρεσίες σας με σαφή και αξιόπιστο τρόπο .

Προώθηση Ιστοσελίδων

Απαραίτητη προϋπόθεση για την αποτελεσματική προβολή της εταιρίας σας στο χώρο του διαδικτύου είναι η βελτιστοποίηση των κατατάξεων του website σας σε δημοφιλείς μηχανές αναζήτησης (όπως google, yahoo, messenger κ.α.).Ο σωστός σχεδιασμός κατηγοριοποίηση των σελίδων με ανάλογους τίτλους και οι αποτελεσματικότερες λέξεις-κλειδιά που χρησιμοποιεί η Εnterweb εγγυώνται την επίτευξη του στόχου μας για προσέλκυση πελατών και τη δημιουργία περισσότερων αναγκών στους καταναλωτές. Σημαντικός παράγοντας είναι οι τεχνολογικές λύσεις που παρέχουμε με την υπηρεσία του internet promotion. Σχεδιάζουμε και τοποθετούμε ειδικά banners ανάλογα των αναγκών της επιχείρησης σας σε site μεγάλης επισκεψιμότητας για την extra προώθηση της ιστοσελίδας σας. Έτσι η Enterweb σας εγγυάται την 100% ανοδική πορεία της εταιρίας σας.

Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Η Enterweb φιλοξενεί δυναμικά websites, στατικές ιστοσελίδες και e-shops με πληθώρα κωδικών σε αξιόπιστους servers με υψηλές ταχύτητες. Οι σέρβερ μας βρίσκονται σε ένα από τα πιο υπερσύγχρονα datacenters της Ευρώπης.  ‘Ενας ακόμα λόγος να μας εμπιστευθείτε τη προβολή της επιχείρησης σας στο διαδίκτυο είναι η πλήρης ασφάλεια που σας παρέχουμε με κωδικούς που μόνο εσείς θα διαχειρίζεστε και έτσι θα έχετε τον πλήρη έλεγχο και την άμεση παρέμβαση στην ανανέωση του site εφόσον θα μπορείτε να προβάλλετε νέες φωτογραφίες ή και πληροφορίες για την εταιρία σας

Κατοχύρωση domain

H Entereweb ως επίσηςμο καταχωρητής από την ΕΕΤΤ, σας παρέχει γρήγορα και αξιόπιστα την κατοχύρωση του domain που επιθυμείτε στις πιο ανταγνωστικές τιμές της αγοράς.